Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans hjärna och Guds visdom

Att med en mänsklig hjärna

försöka förstå Gud i

Hans visdom


är som att försöka

få plats med

havet


i en fingerborg.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-09-16 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld