Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lilla blir stort, när jag har dig

en minut blir en timme.
en mil blir hundra mil.
en natt blir ett helt år.
en tanke blir en lång dröm.

ett ord blir en vacker sång.
en lätt beröring får mig att falla.
en förhoppning får mig att spricka.
en övertygelse får mig att vilja leva för alltid.




Fri vers (Fri form) av rut johanna
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rut johanna
rut johanna