Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tågpoesi

Finns lyckan på ett tåg
ligger den och väntar på stationen,
på sista destinationen

Får vi en sista chans
någon annan stans

Jag skådar samma krokiga vägar
i detta främmande land
samtidigt jag förälskar
på denna ljuvliga strand

Lyckan är svår
eller vi kommer bara allt för bra ihåg
vinterns salta tårar och svidande sår
från den suddiga bilden av igår

Vad är egentligen sann lycka

Ett varmt sommarhjärta,
kärlek och fridfulla ögonblickar
det kanske räcker ibland

När självkänslan ligger och värmer i min famn
det är då jag finner lycka
i detta främmande land




Fri vers av Pingu
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pingu
Pingu