Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STRÄCK

jag ville ropa ut:

"nu flyger de!"

och sen bli tröstad

av en vän

som skulle säga mig att

snart så har vi våren

här igen

 

 

LARZ GUSTAFSON  16-17/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-17 21:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja, snart är den hår igen
våren, tiden går så fort..........
2010-09-17

    papillon
Och ju närmare våren vi kommer, desto närmre är vi nästa höst - ingen tröst för ett tigerhjärta precis............
2010-09-17

  Måna N. Berger
Ju längre in på hösten vi är desto närmare kommer vi våren.
2010-09-17

  Elaine.S VIP
Men den är ju snart här igen:))
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP