Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INDUSTRIPUNK

snart återgår allt till det vanliga

ordinarie vardagslunk

allt det enformiga och vardagliga

transformerat till stenhård punk

när valstugorna transporterats bort

alla parksoffor plockats in

så påminns jag om att min tid är kort

och det gäller ju även din

 

i böckernas värld är det aldrig stängt

det är härligt att vistas där

och skulle mitt lidande bli förlängt

finns det ändå en fredad sfär

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-17 21:43



Bookmark and Share


  objekt3
Ord äger.
2011-01-11

  Tothem
Så sant!! Så bra skrivet o grattis!!
2010-09-19

  Maria T
Grattis till stjärnan
Underbart att det finns
bibliotek
2010-09-19

    ej medlem längre
Det här är då väldigt sant!


"i böckernas värld är det aldrig stängt

det är härligt att vistas där"


/Ann
2010-09-18

    papillon
Den här tycker jag oreserverat om!

Ni trängs på hyllan,
stackars älskade böcker -
trångbodda vänner!
2010-09-18

  anits VIP
Mycket fina rader
böcker är underbara..
2010-09-17

  Måna N. Berger
Det är sant, det finns en tillflykt i läsandet.
2010-09-17

  mare VIP
Så sant, den världen är oändlig...
2010-09-17

  Lady Alassa
Mycket bra!
En värdig och välförtjänt hyllning till böcker och bibliotek.
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP