Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystheten skrämmer

Ett djupt andetag,
ensamheten växer
Andas ut, tystheten
är skrämmande

Blundar, drömmer
om det som kunde bli
Tittar igen, förstår att
inget har förändrats

Kylan håller mig i sitt
grepp, jag skakar lätt
Längtar efter värmen
som ger mig trygghet

Mörkret lägger sig som
ett skal runt mig
Vill se ljuset jag bara
ser när du är nära...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-17 21:47



Bookmark and Share


  aol
så ledsamt att det blir som en tanke som alltid är där inom en,
2010-09-17

  firefire
fint och ledsamt på samma gång..bra vännen!
2010-09-17

  Fånga dagen
Fint och berörande
kram anna-Karin
2010-09-17

    Max Poisé
Kolla...Tittta!!

En avskalad och förfinad text som fick mig att rysa!

Mumma!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP