Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förebild..

Min veliga far
är till lags
för alla andra
syns inte
hörs inte
suck och stön
kan höras ibland
inget nytänk
ingen ilska
ingen glädje
ingen känsla
rädd för närhet
rädd för mig…




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra