Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilates

Andas som ett dragspel
dra ihop mage med revben
aktivera
bäckenets spegelblanka yta
huvudets förlängning
rak som en fura
små rörelser
som ger
träningsvärk...




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-17 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra