Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
r Stor Tack till Josanilla för språk akuten


Kärlekspanik

Kärlekspanik
angriper min fysik

Hjärnan tror på taktik

Medan
Hjärtat är
rädd för svek och sveda

Ja, hjärtat slår
och jag slår
tillbaka

finns det kärlek,
relation, utan hake

eller går det att
hitta en Äkta maka

än är jag

på Aphrodites uppdrag
och befinner mig i
Romantikerns lag




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-18 08:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fantastisk text!
2021-09-21

    ej medlem längre
En Text med flera frågor. Det förstnämnda tror jag inte mycket på!

"finns det kärlek,
relation, utan hake

eller går det att
hitta en Äkta maka"

Det andra går, bara man ger det lite tid och inte handlar i panik.


/Ann
2010-09-18

    ej medlem längre
Här vare full fart... BRA!
2010-09-18

  Lady Alassa
Här blev det full fart; snudd på tjuvstart.
",,panik
,,,,,,,..fysik
,,,,,,,,,,,,,,,taktik

utan hake?
är en bra fråga
i ett uppdrag
man fått av en nyckfull boss.
Välkommen in bland oss
här i personalpoolen
ska vi blötas
och nötas
sms
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP