Tänk dig något mitt emellan Doors och Bo Kaspers Orkester...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk dig något mitt emellan Doors och Bo Kaspers Orkester...




NORRA SKEPPSBRON

det ser ljust ut österut

dansar bortom ROT & RUT

önskar mig en solskensdag

äventyr, här kommer jag!

mannen med sitt fiskespö

låter inte drömmen dö

kommer fram till gävle strand

rena rama främlingslnad

bygger man bort bostadsbrist?

för de rika är det visst

artonde är ännu ung

denna dag dog mao tse-tung

södra skeppsbron in mot stan

sussie sussar halva dan

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-18 11:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tillrättaläggande: Jag har påmints om att det faktiskt var den 9 septembr 1976 som Mao Tse-tung gick ur tiden.
Beklagar denna fadäs.
2010-10-01

  anits VIP
Underbart målar du dina ord
i dessa rader
2010-09-18

  Elaine.S VIP
En livlig dikt, som det sjuder lite om, en hyllning till det enkla och så ett svep över sådant som hänt och händer.
2010-09-18

  mare VIP
Tankar ur livet...drömma sig bort..
2010-09-18

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbart skrivet...ser som en film i huvudet när jag läser..Riktigt bra!!/B
2010-09-18

    ej medlem längre
Bra skrivet.. vid skeppsbron var jag igår...
2010-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP