Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till livet

Frisk tallbarrsdoft blandas med saltstänkt havsluft

själen spritter av glädje

Lavendelfält och solrosängar sjunger i hjärtat

Ett välsmakande vin tillsammans med kära vänner

kärlek till livet man känner

En glädje smälter hundra sorger

Låt glädjen i vårsolens sken tina upp det bitterbleka

Låt oss i glädjefull kärlek tillsammans leka

Låt lyckliga skratt över nejden eka

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-19 10:17



Bookmark and Share


  Emme VIP
Jättefin, tack för att du
delar med dig =)
2010-09-19

    Ken Cassel
Bra!
Gillas!
Kärlek till livet

Mvh
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP