Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ROLL

det spelar ingen roll

vad jag tycker om dig

har ingen betydelse alls

min dikt kan aldrig bli

till ett smycke på dig

ett fint pärlhalsband

runt din hals

 

det spelar ingen roll

vad jag sagt eller tyckt

det saknar totalt relevans

jag räknas inte och

är dessutom förryckt

i avsaknad av sans och balans

 

 

men hjärtat är ju fullt

så då talar min mun

och pennan plitar ned poesi

den är en grumlig källa

min märkliga brunn

som jag så ofta drunknar uti

 

 

LARZ GUSTAFSSON   18-19/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP