Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åter igen 4 års äventyr med dom styr, lite tankar kom det igår kväll och imorse


Ett M

Ett M -
åter till Makten

Ett M -
lockar fram Många känslor
för de kroniskt sjuka som har
det kämpigt

Ett M -
skapar så mycket oro det är ett
Måste att M lär sig vad varaktigt
betyder

Ett M -
skapar riktlinjer för hur allt ska
vara Möt istället de utförsäkrade
och sätt er in i situationen hur det
kan vara

Ett M -
borde ju rimligtvis stå för
Medmänsklighet kan man tycka




Fri vers av sajo
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-20 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo