Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En viktig text för mig


Människan

Jag hör Änglars skrik
Och demoners rop

I nattens mörker
I dagens ljus

I den största lycka
Fann jag dig till slut

Och i den största sorg
Stals du från mig

Av de starkaste vingar
Och de skarpaste klor

Du är varken ängel eller demon
Du är en älskvärd människa

Som hölls kär av mig...




Fri vers av Magnus Engström
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Engström