Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Ord




blunda, bit ihop

du sparkar in dörrar och låser andra bakom dig
jag vrider om lås med känslor ut i fingerspetsarna och du följer efter
du följer efter, och du är alltid med mig
tonerna föder ett sinnestillstånd, och egentligen borde jag byta ut skjortan mot en svart polotröja, hårgelén mot kajal och nitbälte
för det är så mycket som du inte ser, när du ser igenom mig

här tåras ögonen av röken, kylan når in i själen när svetten svalnar och nätter som aldrig skulle ta slut försvinner, för en septembernatt är lång men den tar slut i alla fall

septembernatt, septembernatt

det är inte bara löv som faller, inte bara löv som dör

man kan ta hundra vägar genom samma park och ändå komma fram
oavsett vilka steg jag tar i livet kommer jag aldrig komma fram
"beträd icke gräset" men skoskav och vardagsuppror och vem fan bryr sig

det finns känslor som man älskar och hatar med samma passion, känslor man aldrig lär sig hantera

virvelvindar och höstfärgade lövverk och.. och..




Fri vers av BaraOrd
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-20 20:51



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert skaldat. Vemod. // AA
2010-10-30

    sårosa
vemodigt härlig. som en septembernatt
2010-10-10

    eventualiteter
"för en septembernatt är lång men den tar slut i alla fall"
jag gillar det. tjusiga formuleringar. och ptja, vid löven var jag såld.
2010-09-21

  Roger VIP
Du har växt sedan jag läste dig sist. Språket, känslorna stramare och ger mer, mer mer. Det är ångest och nervtrådar i kläm. Snyggt!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd