Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett vackert landskap ni blå beskriver

med det är frost

i björkarna

och kallt

i gräset.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 04:36



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, det är borgarregeringen jag försöker beskriva; som jag ser det, saknas värmen. Mvh
2010-09-21

  Elwania
Om du nu menar de blå som moderaterna så instämmer jag
det har blivit kallt.
omänskligt ett land där sorteringen av värde på männsikor
fortsätter. Någon tusenlapp mer i plånboken var tydligen mer värdesatt än solidariteten.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld