Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges försvarsvanmakt

Brandchefen beställde nya brandbilar

och skrotade de gamla innan

de nya hade kommit:


när det sedan brann

stod han där

hjälplös


och såg det brinna.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-09-21 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld