Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noak och arken

Människorna

på Noa tid


hade det

nog bättre


än Noa:

innan floden kom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger
Publicerad 2010-09-21 05:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld