Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är världens ljus, den som vandrar med mig, vandrar inte i mörker"


Sveriges folk

behöver inte

vandra i

mörker:


Gud har sänt i världen

ett stort ljus, evighetens ljus

som aldrig slocknar: JESUS Kristus.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 07:36



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Roger, om Du har allt men inte JESUS-namnet, så är allt det andra värdelöst: Apg. 4:12 "I inget annat namn finns frälsning, ej heller finns under himmelen något annat namn, bland människor givet, i vilket vi kan bli frälsta".

Han är frälsarkransen som den drunknande behöver, för att kunna bli räddad! Av den finns bara en enda, till varje Människa på jorden.

Hur fungerar den, nyckeln till himlen? "Hjärtats tro (på JESUS) och munnens bekännelse" (av Hans Namn).

Mvh
2010-09-21

  Roger VIP
Och så har vi elektricitet och lågenergilampor med. Och stearinljus...
Det är väl kul att du har en tro eller skall jag säga övertygelse och fint av dig att du vill dela den med oss andra. Men det jag skulle vilja höra är ett nytt sätt att beskriva sin tro. Det här låter så väldigt likriktat och alla har hört det om och om igen. Det vore intressant om någon kunde beskriva känslan i att vara frälst utan att sparka det genom tänderna på den som läser... För vi som inte är frälsta har väldigt svårt att ta till oss vad det skapar för känsla i dig när du skriver "Jesus Kristus" eftersom det bara är ett namn. Hmm det blev visst långt det här men försök ta det som ett allvarligt försök till textkritik, det är alltså inte din tro jag kritiserar.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld