Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud till Abraham: "Jag skall rikligen välsigna dig och göra din avkomma talrik som stjärnorna på himlen och sanden på havets strand.. och i din säd skall alla folk på jorden välsigna sig"


När JESUS mönstrade in Sin armé

var de tolv män

i Israel


som blev en mångmiljonarmé: som

stjärnorna på himlen och som

sanden på havets strand


över hela

världen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 08:49



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Den motsättningen är - som jag ser den - en andlig fråga; och försvinner därför inte förrän "alla blivit ett i Kristus".

Evangeliet om JESUS är till för alla Människor på jorden! Joh. 3:16 "Så älskade Gud världen, att han gav den sin ende son, på det att var och en som tror på honom, inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv"
2010-09-21

  queenia
"som stjärnorna på himlen och sandkornen på marken" var ett löfte till Abraham, om antalet barn, ättlingar, han skulle få.

... och dessa finns, via Isak och Ismael. Därför finns fiendeskapen fortfarande kvar, mellan Israels och Ismaels folk. Judarna mot muslimerna.
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld