Microminimanipulerad

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Microminimanipulerad




DIFFERENS

det är bara millimetrar

som skiljer mig från klimax

till öresundsbron är det många mil

bara några centimeter

som övertäcker extasen

och jag har varken körkort eller bil

 

 

LARZ GUSTAFSSON     21/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-21 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP