Tillgjorda töntar på valvakan.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgjorda töntar på valvakan.




NORDKOREATÅRAR

nu står vi här på andra sidan

allt det där det tjatats om

på stortorget i vår stad

klockan sex manifesterar dom

jag tänker inte delta

för jag vägrar vara delaktig

jag anser masspsykosen vara

imbecill och fåraktig

okritiskt anammar man

all gegga media sprutar ut

medan samma media

dumförklarar andra utan prut

omyndigförklarade får

hetsens alla offer stå

och med nordkoreatårar

gnäller röran rödgrönblå

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 11:55



Bookmark and Share


  stella
Ett slags zoo...
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP