Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömda



Jävla plakat
rasismsoldat
ett praktexemplar
på fördömda ord
Döm inte byn
för idiotiska juvinila praktexemplar
de är små och okunniga och vet inte vad

-de säger




Fri vers av jenny emma caroline
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-21 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jenny emma caroline