Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild jag har på min vägg


Den internationella fredsdagen

är det idag den 21 september 2010




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-21 18:49



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Mats Henricson
2010-10-03

  aol
käner en tår, han var min favorit,
2010-09-21

  Mats Henricson
Björn Afzelius, en av vår tids största musikpoeter och estradörer, tyvärr bortryckt från oss pga cancern .......
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP