Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVANDLADE HJÄRTAN

det framstår med skärpa och klarhet:

förvandlade hjärtan är svaret!

och huvudmotsättningens fåra

har blivit enormt lätt att spåra

 

ingen höststorm kan släcka den fackla

som har tänts av min Frälsares hand

inget kan få den grundval att vackla

som har murats i himmelens land

 

där andra marscherar på stället

så fortsätter Jesus istället

förvandlade hjärtan pulserar

av kraften som Han genererar

 

ingen höststorm...

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-21 20:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra, kraften som Han genererar !!
2010-09-22

  Elaine.S VIP
Det råder inga tvivel om vad du tror på och var du finner din styrka
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP