Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snacka hemmål 5 -7- 5




agitatorer hämtar hävd ur allmogens sjalars färg - bekvämlighetssyndrom

itt sa liit-jon, -itt je he nå´, ti tröst åp? -ren, gravdanskamrater




Bunden vers (Haiku) av wayward - taiga
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-22 00:55



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
gör gött.
2010-09-22

  Per Teofilusson
som i fina Birkastan i Sthlm. Fullt med bybor. Mjägh.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga