Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apoteket Golgata

Där finns läkedom "för alla slags sjukdomar och

allt slags skröplighet bland folket"


Ja, där blir Du och jag

en helt ny Människa:


skapade till Guds avbild

i Kristus JESUS;


vår och hela världens

Frälsare!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 04:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld