Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INBURAD

hon var det vackraste du sett

du ville närma dig, men hur?

inget du gjorde kändes rätt

och du blev fångad i din bur

där har du suttit sedan dess

trots några utbrytningsförsök

ska du dö inspärrad som hess?

så mycket liv gick upp i rök

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-22 18:21



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Erfaren mans känsla. Du har utvecklat ditt skrivande. Fin känsla här.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP