Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha-begär

du vet lika väl som jag
att vi ska låta bli
hur bestämd jag än är
så slutar det alltid på motsatta sätt
det är någonting med dig
som får mig att låsa upp alla mina låsta dörrar
du får mig att blotta min själ
som en matta framför dig

den skriker:
KLIV PÅ MIG!
HOPPA PÅ MIG!
STAMPA PÅ MIG!

du är ett ha-begär som jag aldrig kommer att få.




Fri vers av tuss90
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-23 02:24



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör få
det du vill ha
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

tuss90
tuss90