Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILA ÖGONEN

kan inte vila

mina ögon på dig

för där finns inte

någon viloplats

och mina lockrop

kan nog aldrig nå dig

från denna högt belägna

klippavsats

 

LARZ GUSTAFSSON  23/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 17:13



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Avstånd kan synas, anas och verkligen kännas.
2010-09-24

  anits VIP
Ödmjukt och berörande
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP