Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG ÄNDA FRAM

en vy som varit outvidgad ganska länge

men som dock fanns där som en sorts potential

en röd ros på ett ganska märkligt gammalt klänge

en serie hittills ouppnådda ideal

en diagnos, en analys kan vara riktig

men sedan tvistas det om lösningen, förstås

jag måste givetvis se upp, vara försiktig

så att det är mot huvudfienden jag slåss

 

LARZ GUSTAFSSON  23/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-23 17:17



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Som nästan alltid, lysande!
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP