Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristendomen

som ju är Kristus

har det trångt

på jorden


både innanför

och utanför

kyrkorna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-09-23 20:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En trängd flock.
Men Jesus har sagt: "Frukta inte du lilla hjord. Det har behagat Fadern att ge er Riket."
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld