Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Friheten att förlora det man har,
kommer med kunskapen om att behålla det man fått.
Makten att behålla sin frihet,
kommer med rädslan att förlora densamma.
Friheten att skaffa sig makten,
kommer med ansvaret för sitt eget liv.
Makten över friheten är förlorad i samma sekund vi fått den.




Fri vers av ooma
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-23 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ooma