Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid regnbågens slut

Jag har alltid undrat om det
är sant, finns det en skatt
vid regnbågens slut

Innehåller skatten i så fall
det jag önskar allra mest,
att bli älskad av dig

Går genom regnet med en
spade i handen, ska finna
en regnbåge

Sen ska jag gräva tills jag
inte orkar mer, kanske för
att finna en tom kista

Men då har jag i alla fall
försökt, att ännu en gång
önska mig dig

Det regnar och jag går,
ingen regnbåge syns, vill
inte vända

Vill inte sluta drömma och
hoppas...




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-23 21:26



Bookmark and Share


  Dikttjejen
Denna är tankar om längtan och drömmar och hopp..dikter om regnbågen är bra att skriva och läsa...de säger så mycket olika om de innersta tankarna man har.Har för några år sedan även jag skrivit om regnbågen och kände mig väldigt nöjd efteråt.
2010-10-06

  Anna*
Härlig regnbågstext som är späckad med längtan och önskningar och vem vet vad vi kan finna vid regnbågens slut =0)
2010-09-24

  firefire
fint,kul att läsa din regnbågstext;))
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP