Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rom. 5:8 "Gud BEVISAR sin kärlek till oss, genom att Jesus dog för oss medan vi ännu var syndare"


Gud älskar Dig

av HELA

Sitt

Fadershjärta.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-24 07:24



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Exakt!
2010-09-24

  Mats Henricson
"KÄRLEKEN ÄR ALLTID STÖRST !"
2010-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Att förnimma detta är det största av allt.
Det går utanpå men också innanför allt annat.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld