Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 1:18-19 "Kom låt oss gå tillrätta med varandra, säger Herren. Om era synder än är blodröda, så kan de bli snövita och om de är röda som scharlakan, så kan de bli som vit ull. Om ni är villiga att höra, skall ni få äta av landets goda"


Det finns ett kors

som all världens synd förlåter:

som rymmer Fadershjärtats

hela, fulla kärleksflod!


Som låter sonen, dottern komma åter,

om brottet än är ont förtal

och mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 07:32



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Sant, Larz!
2010-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Den ultimata försoningen och den mest radikala revolutionen.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld