Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du fick mig att lysa och blomma

som en prunkande

försommardag

nu hör jag Din fridsamma stämma

i hjärtats bultande slag!


Du fick mitt liv att blomma,

som själv tog kors och spe:

nu känner jag kraften verka

från Din uppståndelse!


I mitt hjärta var marken frusen

i mitt inre var marken tom

tills en dag jag ödmjukt gav den

till Din egendom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 145 gånger
Publicerad 2010-09-24 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuva och sanna ord.
Jag har själv upplevt detta oerhörda mirakel.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld