Jag angriper och attackerar med en punklåt jag skrivit.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag angriper och attackerar med en punklåt jag skrivit.




MITT SVERIGE AV I DAG

detta är sverige

mitt sverige av i dag

hur de än styr blir

förloraren jag

så lyder marknadens

självskrivna lag

detta är sverige

mitt sverige av i dag

 

hat, hets och mobbing

mot oliktänkande

massmediakriget

är ärekränkande

omogna vuxna

på sandlådenivå

vart ska de kränkta

och mobbade gå?

 

 

avgrundens vänster

är tongivande

skrikande, resolutionsskrivande

tjatet om mångfald

och om tolerans

drunknar i strävan

att uppnå dominans

 

hur man än bråkar

från klappjaktens mobb

längst ner på skalan

finns vi utan jobb

Gud ser till den som är

ensam, betryckt

där gnistrar hoppet

för mig som förtryckt

 

detta är sverige

mitt sverige av i dag

så mycket fyller mig

med obehag

men trots all lögn och

all ondska jag ser

höjer jag golgata

röda banér

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/9 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-24 14:54



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra sång !!
2010-09-26

    m-in
brabra
skrivet från där jag sitter och skakar på huvudet.
tänker jag iaf
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP