Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Och dessa tecken skall åtfölja dem som tro; genom mitt namn skall de driva ut onda andar.. på sjuka skall de lägga händerna och de skall då bli friska"


Tack för kraften i Ditt namn!

i Jesu Kristi

namn.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-24 15:09



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Matt. 12:21 "Till hans namn skall folken sätta sitt hopp"

Joh. 14:13 "Vad helst ni beder om i mitt namn, det skall jag göra, på det att Fadern må bli förhärligad i Sonen"
2010-09-25

    Sven-Erik Sköld
Ja, förvisso ett märkligt Namn!

Apg. 4:12: "I inget annat namn finns frälsning; ej heller finns under himmelen något annat namn, bland människor givet, i vilket vi kan bli frälsta"

Han är DEN ENDA livbojen som Gud sänt ut till mänskligheten, som var/är på väg att drunkna/gå under. Därför står det strid omkring det Namnet. Satan/Ormen ogillar det storligen.
2010-09-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är därför så många hatar detta namn.
Själv älskar jag det.
Frälsning finns inte i något annat namn.
2010-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld