Just DU, ja...!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just DU, ja...!




MJUK ÄR DU

mjuk är du

det växer vita rosor där du går

mjuk är du

och vi får skörda skönheten du sår

mjuk är du

som siden, silke sammet fastän mer

mjuk är du

jag blir belönad varje gång du ler

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/9




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-25 15:18



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Såååå fin, så mild i sina ord, ja mjuk helt enkelt *ler*
2010-09-28

  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-09-26

  mare VIP
Mycket fin dikt
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP