Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANLETE

kär i ett ansikte igen

något som händer dagligen

just denna kvinna är gravid

kan knappast kallas för sylfid

men denna kropp är härligt krönt

med ansiktet som är så skönt

 

LARZ GUSTAFSSON   25/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2010-09-25 15:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Fina skrivna rader
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP