Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT PÅ DIG ÄR SÅ FINT

allt på dig är så fint

välproportionerat

himmelens symmetri

har harmonierat

allt det här som jag ser

röra sig framför mig

så behagfullt, nu ler

skönhet som berör mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   25/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-25 15:29



Bookmark and Share


    En klar stjärna
Så vackert, du skriver så fint Larz!
2013-11-25

  anits VIP
Mycket vackert
2010-09-26

    T.R.
du skriver vackert, vet du det?
du har något speciellt du...
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP