Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEM KOMMA SJU PROCENT

 

till yttermera visso

är det ipso facto så

att när folkviljan har talat

är den vansklig att rå på

man kan omyndigförklara

dumförklara likaså

men att bortförklara blir nog

faktiskt ganska svårt ändå

 

LARZ GUSTAFSSON 25/10 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-25 17:04



Bookmark and Share


  Redeemer
Vad ska man med rösträtt och demokrati till om människor ändå inte får säga sin åsikt utan att det skja bli tal om omval?

Fejkad demokrati och avsaknad av åsiktsfrihet präglar detta land.
Men jag böjer inte mina knän för några hycklande politiska ledare. Bara Jesus Kristus kan får mig på knä!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP