Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittnesbördet II

Jag, en liten människa

med ett stort

ärende:


JESUS Kristus, som

korsfäst för alla

Människor.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-09-26 13:01



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Ja, utan jämförelse störst!
2010-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Det största att leva för, som det heter i en sång.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld