Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus.




SOL SOM DU SKAPAT

regnmoln ger plats för solsken

jag ger plats för Dig

Ditt blod har öppnat hela

himmelen för mig

jag öppnar hela hjärtat

för Din sköna frid

mitt i en allvarsmättad

och besvärlig tid

regnet föll ner i går men

nu kommer solskenet

lockar fram nya toner

lättar på allvaret

jag får en dag att leva

leva i tjänst för Dig

allt värt att eftersträva

har Du av nåd skänkt mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON   26/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-26 13:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader som jag
gärna stämmer in i
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP