Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:\') En av mina äldsta som verkligen fick mig att fortsätta skriva på allvar.


Lek inte med döden.

Lek inte med döden, min vän
Försök inte närma dig dess skönhet
Spela inte dess toner på din orgel
Ty nattens drottning är ej nådig

Var försiktig, min vän
Lyft dina fingrar från tangenterna
Håll din melodi på jorden
Ty mörkrets härskarinna hör dig

Låt orgelns vackra toner tystna
Låt ljuset åter sila in
Släpp mörkret ur ditt hjärta
Och spela hoppets sång igen




Fri vers av A-M
Läst 475 gånger
Publicerad 2004-07-08 14:45



Bookmark and Share


    Agneta VIP
:)
2004-07-08
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos