Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nyfikenheten knackade på

Något knackade på,
jag öppnade

Nyfikenheten klev in,
stängde inte

Hur många svar jag än
kommer att få

Så kommer nyfikenheten
alltid finnas kvar..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-26 21:51



Bookmark and Share


  Anna*
Underbart och så ska det vara! Kram ♥
2010-10-04

  aol
så bra skriftat vännen,
2010-09-30

    Tea Alex
Härligt! :)
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP