Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TYCKA RÄTT

nu ska vi kolla

så att ingen tycker fel

att alla villigt spelar med i samma spel

det vankas köttgrytor

för den som tycker rätt

som inte trotsar konventionens etikett

 

 

LARZ GUSTAFSSON   27/9 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 17:28



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat..
2010-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP