Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PÅ EGEN HAND

jag går ibland

på egen hand

jag lever mycket

av mitt liv på egen hand

på tumanhand

ett lämnat land

en stor del av mitt liv

har levts på egen hand

 

visst känns det tomt

och stundom hårt

men äventyren gör att allt

blir mindre svårt

i mötet med

en gammal vän

kan samtal oss emellan

lindra saknaden

 

på egen hand

när tidens tand

hårt har gått åt den tpt

man kallar kärleksband

jag vandrar fram

i grus och damm

beskyddad av

det dyra blodet

från Guds Lamm

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100927




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-27 17:41



Bookmark and Share


  mare VIP
Det bästa skyddet..
2010-09-28

  anits VIP
Mycket, mycket vackert
2010-09-28

  Line W
Så vackert!! Kram :)
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP