Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I klart vatten ses djupet

Subjekt är inte objekt

inget att ta på

eller se

bara seende 

inte en enhet

endast klarhet

Liksom fiskar inte kan leva i för rent vatten

löser sig tankar i medveten klarhet

tanklös kärlek

vilar i stillhet 

Livet är

här

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-27 22:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra, hjärtat
2010-09-28

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2010-09-28

  etthjärtaäralltidrött
bokmärke!
2010-09-27

  EllaMy
Är det med mening texten ser ut som en fisk? Med stjärtfenan högst upp?

Jag gillade den, även om mitt skrivande är en aaanIng mörkare.
2010-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP